Contacteer ons

05 Esthetiek

Schoonheid roept ervaringen van genoegen, betekenis en goedheid op. Een huis waarin gevoel voor esthetiek en harmonie tot uitdrukking werd gebracht, is weldadig. Het heeft persoonlijkheid en maakt blij.

Huizen bouwen die meer dan alleen bouwtechnische hoogstandjes zijn, maar die ook het hart aanspreken en goed zijn voor de zintuigen, de geest en de ziel: het is onze meest persoonlijke ambitie. Het ongrijpbare domein van esthetiek en design doet ons hart sneller slaan. Kwadraat is dol op inspirerende architectuur en verrassende interieurconcepten. Op subtiele belijningen, vloeiende perspectieven, uitgebalanceerde verhoudingen, comfortabele texturen, warme kleuren, natuurlijke materialen, … Op de esthetische dialoog waarbij eenvoud en kracht, elegantie en sensualiteit een sleutelrol spelen.

Esthetiek gaat dan ook over meer dan alleen het afwerkingsproces. Het is bezieling en emotie. Het is het aanwenden van vormen, materialen, kleuren en ideeën om gelukkig te maken. Esthetiek is in die zin ook transformatie. En zonder meer essentieel voor wie gevoelig is voor stijl en verfijning.

In elk geval begeven we ons hier op het grillig terrein van de persoonlijke smaak en ligt een beschrijving van onze visie op architectuur en design niet voor de hand. Die laten we u liever in het echt ervaren. En daarom openen we voortdurend de deuren van nieuw opgeleverde realisaties. Van harte welkom!